Drepturile.ro – artisti pentru artisti

Noi ii platim sa ne reprezinte – Ciprian Blaga

Posted in UCMR-ADA by artisro on ianuarie 29, 2010

Articol de Ciprian Blaga (compozitor)

Cea mai mare problemă a mea ca autor este modul în care se împart banii din Fondul Comun UCMR-ADA. Aceștia sunt foarte mulți dar playlistele după care se împart drepturile sunt alese ciudat, nedrept pentru autorii care aduc cei mai mulți bani în organism.

În general am avut mereu senzația că îi deranjează că mă duc pe la sediu și pun întrebări. Personalul se comportă ciudat cu mine deși noi îi plătim pe ei să ne reprezinte drepturile.

Am de gând să plec de acolo și să mă înscriu în Grecia, de exemplu. În semn de protest pentru atitudinea lor!

Nu se mai poate așa!

MySpace.com/blagaciprian2008

Publicitate
Tagged with:

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Anonimus said, on aprilie 15, 2010 at 7:56 pm

  Nu angajatii sunt de vina, asa le cere conducerea UCMR-ADA sa fie cat mai secretosi. Pana nu schimbati pe ANA ACHIM nu veti rezolva nimic. Nimeni nu sufla in fata ei, si pe angajati ii ameninta si nici ORDA nu i-a nici o masura, De ce nu va intrebati cum a fost aleasa ANA ACHIM si cum de mai este dupa atatia ani la conducerea UCMR-ADA. Chiar asa de multe sesizari credeti ca sau facut si nu sa luat nici o masura?

 2. Stealth said, on august 9, 2010 at 7:09 pm

  Anonimus, stii tu ceva..nu numai Ana Achim, Marius Achim, sotul Anei Achim (inspector UCMR – care fura ca in codru banii artistilor la nivelul procesului de colectare al drepturilor de la utilizatori), mai a un baietas acolo Dinu Turcanu – responsabil de PR, a carui actiune magistrala de contraatac a acestui blog a fost crearea unui blog „personal” in care pupa fundurile conducerii UCMR, cat mai ales Adrian Iorgulescu, fostul ministru PNL al culturii, care este papusarul sef, el trage toate sforile politice. A schimbat conducerea ORDA si l-a adus pe Robert Bucur care e prietenul sau, cum ar putea ORDA lua masuri in acest context? Si iaca cum banii se duc catre o multime de baietasi care mai de care (clientela politica PNL, PSD si PDL, deal-uri facute departe de ochii artistilor, nenea Varujan Vosganian este oare strain de ce face nenea Iorgulescu acolo la UCMR?)
  Mai sunt cativa (nu le dau numele) care sustin sandramaua aceea putreda, din motive financiare si care fura si ei cateva sute de mii de Euro pe an din sistemul pus cu grija la punct de marele tartor care apare la TV si explica el cum si ce trebuie facut in ce priveste veniturile artistilor..orice lucru are un final hotilor!

 3. Anonim said, on martie 31, 2011 at 9:05 am

  Cine stie cum sa dau si eu de ANA ACHIM? Stiti cumva vreun numar de telefon la care sa raspunda?

 4. const said, on iulie 20, 2011 at 10:59 am

  anonimus,esti invidios


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: