Drepturile.ro – artisti pentru artisti

Am avut norocul sa nu fiu inscris la UCMR-ADA – Aris Kalimeris

Posted in UCMR-ADA by artisro on februarie 1, 2010

Articol de Aris Kalimeris

Este foarte trist asta care se intampla in Romania. Eu m-am nascut in Grecia si am venit in Romania sa studiez acum foarte multi ani. Am inceput sa lucrez din 2001 ca compozitor, textier si manager si ultimii ani m-am stabilit de tot in Romania.

Ma ocup foarte mult cu Eurovision, anul trecut fiind textier piesei care a reprezentat Moldova in Moscova. Nu sunt un membru al UCMR-ADA dar am avut “norocul” sa ma inscriu la Organizatia Greaca de drepturi (AEPI).

Nu am fost niciodata la birourile lor, nici macar nu stiu unde se afla. Atunci cind m-am inscris, prin internet, m-au contactat ei,ii am dat contul meu bancar, mi au facut cunoscut IPNN ul meu si cind vreau sa declar o piesa la ei, numai trimit un mail la persoana care se ocupa de mine cu toate datele piesei si am terminat.

Anul trecut, cum am spus, am fost textier la o piesa care a participat la Eurovision. In ianuarie am primit primii banii de la AEPI pentru piesa respectiva cind pentru compozitorul nu a venit nici un ban. Compozitorul fiind membru UCMR-ADA.

Nu stiu unde se duc banii, si de ce trebuie sa se faca asta dar neaparat trebuie opriti si ma bucur foarte mult ca sinteti uniti la asa ceva.

Reclame
Tagged with:

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. paul panait said, on martie 22, 2010 at 2:35 pm

    salut, ai tot dreptul sa fii suparat pe ce se intampla la noi….banii merg exact unde trebuie )) in buzunarul multora , in orice caz nu in al nostru….RESPECT !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: