Drepturile.ro – artisti pentru artisti

ORDA a avizat schimbarile propuse de noi!

Posted in ORDA, UCMR-ADA by artisro on martie 11, 2010

Veste buna!

ORDA a acceptat propunerilor de schimbare a Statutului UCMR-ADA pe care le-am creat după discutiile din jurul acestui blog!

Suntem pe drumul cel bun, dați vestea mai departe! Acum trebuie doar sa mergem la Adunarea Generala sa votam aceste schimbari!!!

Download: Propunerile de modificare Statut UCMR-ADA

Publicitate
Tagged with: ,

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Marco said, on martie 12, 2010 at 7:20 pm

    Imi pare rau, dar din scrisoare nu reiese nimic… E un simplu raspuns oficial nu o autorizare. Autorizarea nu arata asa…. Ce ai postat e mai mult o lista de indicatii pretioase.

  2. Oleak said, on martie 12, 2010 at 7:55 pm

    Am gasit pe Bestmusic.ro o „luare de pozitie” a domnului Oprea de la ORDA prin care ne comunica un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care doreste infiinarea unui sistem „central” si „transparent” de urmarire a drepturilor de autor. Adica de stat! Abia atunci sa vezi furt…. Pai nu e statul cel mai mare hot posibil?! Eu nu vreau sa-mi urmareasca statul drepturile de autor. Da’ absolut deloc! Nici unde in lume nu se intampla asa. Statul trebuie sa fie innafara acestor lucruri. Implicarea statului nu face decat sa strice… ORDA ar trebui nici sa nu existe! Defapt cred ca problema chiar asa sta. In alte parti ale lumii acest ORDA nu exista in forma in care o avem noi in tara (malaca, cheltuitoare si ….incurca-lume!) Probabil de frica de a nu ramane fara ocupatie, incearca sa intre pe „felia” altora. Nu o sa mearga!

  3. Stealth said, on august 9, 2010 at 7:20 pm

    Oleak, bati campii cu gratie. Sistemul va exista (noteaza ce iti spun), nu va fi de stat, va fi un sistem privat si crede-ma va va intoarce cu susul in jos paduchelnita atat de tare incat nu cred ca iti poti imagina in acest moment ce va asteapta. Nu ORDA ci anumiti oameni din ORDA v-au deranjat, poate seful tau Iorgulescu sa desfiinteze institutia ORDA, vor aparea alt firme private cu jurisdictie asupra unui domeniu pe care UCMR l-a monopolizat. Nici tu si nimeni din organizatia voastra nu mai poate opri competitia declansata.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: